– Sağlam və təhlükəsiz qida təminatını həyata keçirərək istehlakçıların maraqlarını və sağlamlığını qorumaq;
– Qida təhlükəsizliyi idarəetmə sistemini və respublika qanunvericiliyinin şərtlərinə riayət etməklə müştəri tələblərini təmin etmək;
– Əməkdaşlarımızın mütəmadi olaraq bilik və bacarıqlarının artırılmasını təmin etməklə qida təhlükəsizliyi sisteminin inkişafına təşviq etmək;
– Proseslər və texnoloji yeniliklərlə əlaqəli beynəlxalq təcrübəni izləyərək tətbiq etməklə qida təhlükəsizliyi idarəetmə sisteminin prosedurlarını davamlı olaraq yaxşılaşdırmaq;
– Müştərilərdən gələn rəyləri qiymətləndirməklə proseslərimizi nəzərdən keçirmək və davamlı təkmilləşdirmək;