29.08.2023
“Baker House” brendinə məxsus, Provansda yetişən
otlardan hazırlanmış, yeni xırçıldayan kiçik çörəklə (qazmaq) sizi tanış
edirik.
Tərkibi əla növ buğda unu, su, günəbaxan yağı, sızma zeytun yağı, dəniz duzu, çörək mayası, şəkər, kətan toxumu, şəfalı Provans otlarından (reyhan, adaçayı, rozmarin və kəklikotu) ibarətdir.
“Baker House” kiçik Provans otlarıyla ənənəvi italyan üsulu ilə hazırlanmış 100% təbii məhsuldur. Çörəklər xırçıldayır, lakin zeytun yağı əlavə edildiyi üçün həddindən artıq qurumur.
Məhsul çörəkotlu və ədviyyatlarla xoş bir dada malikdir. Eləcə də məhsulun tərkibində kalsium, yod, bitki mənşəli yağlar, vitaminlər və başqa yararlı maddələr var.
Xəbərlər