Qarabaşaq sıyığınızı “Makfa” ilə bişirin

19.04.2023

Qarabaşaq sıyığınızı “Makfa” ilə bişirin


Rusiyalı mütəxəssislər hesab edirlər ki, hər kəs həftədə bir neçə dəfə su və ya südlə bişirilmiş qarabaşaq sıyığı yeməlidir.

Qarabaşaq sıyığının tərkibində yüksək miqdarda maqnezium, kalium, bor, mis, sink var ki, bu da orqanizm tərəfindən hormonların düzgün tənzimlənməsini təmin edir, dayaq-hərəkət və ürək-damar sisteminin sağlamlığına yaxşı təsir göstərir.

Bundan əlavə, qarabaşağın ardıcıl istifadəsi saç, dırnaqlar və dərinin yaxşılaşmasına yardımçı olur.

Qidalanmaya qarabaşaq sıyığını daxil etməklə yenidən gənclik və gözəlliyinizi özünüzə qaytara bilərsiniz.

Qarabaşaq yüksək qida dəyərinə, antitoksik özəlliklərə malikdir. Onun müsbət təsirini görmək üçün iki ay boyunca səhər sıyıq yemək gərəkdir.

Bir sözlə, gündə ən azı 100 qram qarabaşaq yarmasının sıyığını yemək sağlamlığa çox faydalıdır.

Bəs hansı qarabaşağı almalısınız?

Biz “Aqro-Vest DC” MMC olaraq Rusiyanın qida sənayesi sahəsində tanınmış “Makfa” şirkətinin 800 qramlıq qarabaşaq məhsulunu sizə tövsiyə edirik.

Xəbərlər

1 / 349
AZ EN RU